Home » Peren- en appelhandel Zeeland

✔ Persoonlijk advies

✔ Soorten appel en peer

✔ Commissionair in hardfruit

Een betrouwbare peren- en appelhandel in Zeeland

Als u hardfruit teelt, dan wilt u uw fruit voor een goede prijs verkopen, misschien wel met hulp van een betrouwbare peren- en appelhandel in Heinkenszand, Zeeland. Dit is Hof Fruit. Wij hebben al sinds 2012 ervaring als commissionair in de hardfruithandel en houden ons bezig met de peren- en appelhandel voor bedrijven in heel Zeeland. Voor onderhandelingen over de beste prijzen voor uw appels en peren kunt u bij ons terecht.

Graag een samenwerking? Neem contact met ons op

Zo werken wij als peren- en appelhandel in Zeeland

Wanneer u ons bedrijf om hulp vraagt  met het vermarkten van uw appels en peren, dan profiteert u van diverse voordelen. Wij zetten veel verschillende soorten peren en appels in de markt en dat zijn bekende en onbekende soorten. U kunt bij ons als fruitconsultant bijvoorbeeld terecht als u Jonagold- of Elstar-appels teelt, maar ook als u B.A.-Lucas- of Saint Remy-peren wilt verkopen. Wanneer u hiervoor onze hulp inschakelt, dan werken wij op betrouwbare wijze. Zo noemen we bijvoorbeeld niet uw naam of de naam van uw bedrijf als u dat niet wilt.

Boomgaard

Ga met ons in gesprek

Heeft u een peren- en appelhandel in Zeeland of net over de grens in België en wilt u graag met dé fruitbemiddelaar in Zeeland samenwerken? Ga dan met ons in gesprek en ontdekt de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)6-52655396 of te e-mailen naar info@hoffruit.nl.