Home » Fruitconsultant Zeeland

✔ Persoonlijk advies

✔ Soorten appel en peer

✔ Commissionair in hardfruit

Fruitconsultant in Zeeland

Bent u als fruitteler op zoek naar een fruitconsultant in Zeeland? Hof Fruit uit Heinkenszand helpt u graag aan een goede prijs voor uw producten. In de fruitsector liggen de prijzen over het algemeen laag. Als u samenwerkt met onze fruitconsultant in Zeeland, krijgt u echter een nog betere prijs voor uw fruit.

Graag een samenwerking? Neem contact met ons op

Hoe helpt een fruitconsultant in Zeeland u?

Wanneer u in de fruitsector werkt, is het lastig om te onderhandelen met wederverkopers zoals vershandelaren en supermarkten over een goede prijs. Teelt u hardfruit, zoals appels? Dan helpen we u bij Hof Fruit graag bij deze onderhandelingen. Bekijk of wij ook kunnen helpen met de verkoop van uw appels en peren. Wij bemiddelen namelijk bij de verkoop van bijna alle appel- en perensoorten. Op deze manier helpen we bijna iedere teler in de hardfruitsector in Zeeland bij het behalen van een zo hoog mogelijke prijs voor de producten.

Boomgaard

Vraag naar ons maatwerk

Wij leveren als fruitconsultant in Zeeland altijd maatwerk en luisteren naar uw wensen, ook als uw bedrijf in België gevestigd is. Samen met u bedenken we een goede prijs voor uw producten. Vervolgens doen wij er alles aan om de prijs die u genoemd heeft te onderhandelen. Zo profiteert u optimaal van een fruitconsultant in Zeeland. Dat wilt u toch ook? Bel naar +31(0)6-52655396 of stuur een e-mail naar info@hoffruit.nl.