Home » Fruitbemiddelaar Zeeland

✔ Persoonlijk advies

✔ Soorten appel en peer

✔ Commissionair in hardfruit

Werk samen met dé fruitbemiddelaar in Zeeland

Wanneer u een bedrijf in de hardfruitsector heeft en op zoek bent naar een fruitbemiddelaar voor de verkoop van fruit in Zeeland, dan bent u op zoek naar Hof Fruit uit Heinkenszand, overigens ook niet ver van België, waar wij ook werken. Wij helpen u graag met het bemiddelen tussen u als verkoper van hardfruit en wederverkopers zoals supermarkten en vershandelaren. Zo krijgt u een eerlijke prijs voor uw producten.

Graag een samenwerking? Neem contact met ons op

De fruitbemiddelaar in Zeeland vermarkt diverse soorten appels en peren

Als fruitbemiddelaar in Heinkenszand, provincie Zeeland, vermarkten we diverse soorten appels en peren. Dit zijn bijna alle soorten die er op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Op deze manier zorgen we voor een ruim aanbod bij de diverse vershandelaren in Zeeland, waar wij als fruitbemiddelaar mee samenwerken. Wij verhandelen bekende appel– en perensoorten, zoals de Elstar, Jonagold, Conference en Doyenne de Comice. Welke fruitsoort u ook wilt verkopen, wij helpen u als fruitbemiddelaar voor de markt in Zeeland graag. Dit doen wij al jarenlang, zoals u kunt lezen in diverse artikelen die over ons geschreven zijn.

Boomgaard

Neem contact met ons op voor het ontdekken van de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als fruitbemiddelaar voor u kunnen betekenen? We bespreken dan graag hoe wij u kunnen helpen. Neem contact met ons op en bel naar +31(0)6-52655396 of stel uw vragen via info@hoffruit.nl.