Home » Appels Zeeland

✔ Persoonlijk advies

✔ Soorten appel en peer

✔ Commissionair in hardfruit

De verkoop van appels in Zeeland

Teelt u appels in Zeeland en wilt u voor de verkoop gebruikmaken van de diensten van een tussenpersoon?  dan is het fijn als u gebruik kunt maken van de diensten van een specialist die de Zeeuwse markt goed kent. Kies voor Hof Fruit uit Heinkenszand als onderhandelaar. Ook vermarkten we veel verschillende soorten appels. Hieronder vallen standaard soorten, zoals de Elstar en Jonagold, maar ook wat minder gangbare soorten, zoals de Rode Boskoop, de Alkmene en de Red Prince.

Graag een samenwerking? Neem contact met ons op

Wij vermarkten uw appels aan partners in heel Zeeland

U kunt uw appels natuurlijk zelf op de markt brengen, maar soms is het fijn als u gebruik kunt maken van een commissionair. Wij helpen u dan met de onderhandelingen. Dankzij onze ervaring kunt u uw appels voor een goede prijs verkopen aan wederverkopers in heel Zeeland en zelfs ook over de grens in België. Omdat wij niet bekendmaken voor wie wij werken als u dit niet wilt, gebeuren de onderhandelingen op een zo eerlijk mogelijke manier. Op deze manier krijgt u een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs voor uw appels. Wanneer u (ook) peren teelt, kunt u tevens bij ons terecht, want wij vermarkten alle soorten hardfruit.

Boomgaard

Bel of e-mail ons voor hulp bij het vermarkten van uw hardfruit

Bent u teler van verschillende soorten appels en peren? En wilt u een fruitconsultant inschakelen bij de verkoop van uw fruit? We helpen u hier graag bij. Ontdek de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)6-52655396 of stuur een e-mail naar info@hoffruit.nl. Als u contact met ons opneemt, dan helpen we u graag op de manier die voor u het beste is.