Home » Commissionair hardfruit

✔ Persoonlijk advies

✔ Soorten appel en peer

✔ Commissionair in hardfruit

Commissionair voor hardfruit

Al sinds 2012 is Hof Fruit actief als commissionair in de sector van het hardfruit. Wanneer u appels of peren teelt, dan wilt u deze natuurlijk voor een goede prijs verkopen. Hierover moet u goed onderhandelen met de wederverkoper aan wie u uw waren verkoopt. Voor deze goede onderhandelingen is er goede kennis en ervaring nodig. Door de kennis en ervaring van Hof Fruit, onderhandelen we een goede prijs voor uw hardfruit onderhandelen.

Graag een samenwerking? Neem contact met ons op

Commissionair voor veel verschillende soorten hardfruit

Als u teler bent van appels of peren in Zeeland of net over de grens in België, dan zoekt u een commissionair die gespecialiseerd is in hardfruit. Daarnaast is het handig als de tussenpersoon ook de omgeving goed kent. Kies voor Hof Fruit, want wij werken al jarenlang vanuit het Zeeuwse Heinkenszand, waardoor wij Zeeland door en door kennen. Ook zijn wij commissionair voor veel soorten hardfruit. Wij vermarkten namelijk meer dan honderd verschillende soorten appels en bijna honderd verschillende soorten peren.

Boomgaard

Maak gebruik van onze veelzijdige dienstverlening

We helpen u als commissionair graag met de onderhandelingen bij het vermarkten van uw hardfruit. Dit doen we op verscheidene manieren. Afhankelijk van de situatie geven wij u alleen advies, of voeren de onderhandelingen ook daadwerkelijk uit. Bij het uitvoeren van onderhandelingen geven wij uw (bedrijfs)naam niet prijs, zodat de onderhandelingen zo eerlijk mogelijk verlopen. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel dan naar +31(0)6-52655396 of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hoffruit.nl.